Odabir kombimata za NUKLEUS program je baziran na iskustvima i zahtevima profesionalaca: jednostavno rukovanje, efikastnost i dug vek mašine. Radi lakšeg prepoznavanja gabarita i učinka različitih modela “ride on” kombimata slovna oznaka pored naziva mašine je “S”-small, “M”- medium i “L”-large. Raznovrsnost i velika paleta modela omogućavaju odabir prave mašine za svaki radni prostor kako bi se optimalnim ulaganjem postigla maksimalna brzina i ušteda.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Četkare Kombimati Čistilice Sredstva za čišćenje Pranje i čišćenje tvrdih podova - Kombimati O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Trol Zero Trol Zero je najmanji model u paleti “ride on” mašina. Poseduje izuzetnu upravljivost i stabilnost i pri punom opterećenju rezervoara, automatsko zaustavljanje samonivelirajućih četki i protoka tečnosti kada je mašina u mirovanju. Automatsko podizanje četki i usisnika. Namenjen za čišćenje velikih prostora do 4500 m2 ali zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama lako može da čisti i manje prostore sa dosta prepreka. U ponudi je u tri varijante Base, 75 i 82.
Trol S Trol S je model namenjen čišćenju podova površine do 5000 m2. Poseduje izuzetnu upravljivost i stabilnost i pri punom opterećenju rezervoara, automatsko zaustavljanje samonivelirajućih četki i protoka tečnosti kada je mašina u mirovanju. Automatsko podizanje četki i usisnika. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama lako može da čisti i manje prostore sa dosta prepreka. U ponudi je u dve varijante S1 i S2.
Trol M Trol M je srednji model namenjen čišćenju podova površine do 7000 m2. Poseduje izuzetnu upravljivost i stabilnost i pri punom opterećenju rezervoara, automatsko zaustavljanje samonivelirajućih četki i protoka tečnosti kada je mašina u mirovanju. Automatsko podizanje četki i usisnika. U ponudi je u dve varijante M1 i M2. Kao i sve ostale modele odlikuje ga jednostavno rukovanje i robusna konstrukcija.
Trol L Trol L je najveći model u ponudi namenjen čišćenju podova površine do 10000 m2 i više. Poseduje izuzetnu upravljivost i stabilnost i pri punom opterećenju rezervoara, automatsko zaustavljanje samonivelirajućih četki i protoka tečnosti kada je mašina u mirovanju. Automatsko podizanje četki i usisnika. Poseduje inovativni, elektronski kontrolisan pogon na sva tri točka. U ponudi je u dve varijante L1 i L2. Kao i sve ostale modele odlikuje ga jednostavno rukovanje i robusna konstrukcija.
Trol S RB Trol S RB je prethodni model koji umesto dve klasične tanjiraste četke poseduje dve valjkaste četke koje, pored pranja, omogućuju podizanje i usisavanje sitnih otpadaka sa poda, poput čistilica.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci