Odabir kombimata za NUKLEUS program je baziran na iskustvima i zahtevima profesionalaca: jednostavno rukovanje, efikastnost i dug vek mašine. Radi lakšeg prepoznavanja gabarita i učinka različitih modela brojna oznaka pored naziva mašine se odnosi na širinu traga čišćenja u cm. Raznovrsnost i velika paleta modela omogućavaju odabir prave mašine za svaki radni prostor kako bi se optimalnim ulaganjem postigla maksimalna brzina i ušteda.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Četkare Kombimati Čistilice Sredstva za čišćenje Pranje i čišćenje tvrdih podova - Kombimati O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Floper Floper je izuzetna mašina za manje i prometne prostore kao što su prodavnice, restorani, teretane, škole, banke, bolnice, kancelarije i sl. Specifičnost ovog modela je što poseduje usisnike ispred i iza četke tako da pri pranju i pokretima napred i nazad uvek ostavlja čistu i prilično suvu površinu, što je veoma bitno u objektima sa velikim prometom ljudi gde je potebno oprati pod brzo i više puta dnevno a da površina poda pri tom ne bude mokra i klizava. Druga bitna karakteristika je visina od samo 20cm u položenom položaju što omogućava lako pranje ispod stolova ili drugog nameštaja.
Drako 36 Drako 36 je pogodan za prostore gde je potrebna okretna mašina koja u sklopljenom položaju zauzima malo prostora kao što su saloni, prodavnice, restorani, teretane, škole, banke, bolnice, kancelarije i sl. U ponudi je u dve varijante jedna sa pogonom na 220V i električnim kablom 15m (Drako 36 E) i druga sa pogonom na baterije sa ugrađenim baterijama i punjačem (Drako 36 B). Rukohvat ima podesivu visinu, analogne komande i preklapanje na mašinu radi što manjih dimenzija kada je mašina van upotrebe. Protok tečnosti je podesiv uz automatski start/stop sistem.
Pero 45 Pero 45 izuzetno tiha mašina (62db) za prostore kao što su zdravstveni centri, fitnes centri, autosaloni, supermarketi, hoteli i sl. U ponudi je u dve varijante 220V (Pero 45 E) i model na baterije (Pero 45 B). Mašina poseduje indikator napunjenosti rezervoara a na zahtev se može ugraditi sistem za doziranje hemikalija, tako da se u rezervoar sipa samo čista voda. Analogni kontrolni panel sa indikatorom napunjenosti baterija i termičkom zaštitom motora četke i vakum motora.
Dion 45 Dion 45 vrlo kompaktna mašina za čišćenje prostora kao što su supermarketi i sl. ali i dovoljno snažna za čišćenje većih prostora poput fabričkih hala do 1500 m2. Kontrolni panel sa sigurnosnim sistemom prisutnosti operatera i indikatorom napunjenosti baterija. Automatsko doziranje brizganja tečnosti. U ponudi je u dve varijante 220V (Dion 45 E) i varijanta na baterije (Dion 45 B).
Floper H Floper H poseduje dodatak za grejanje vode, namenjen za pranje jako zamašćenih podova na primer u kuhinjama, mesarama i sl. Zahvaljujući dejstvu hemije i temperature od 90oC lako čisti i najtvrdokorniju masnoću.
Kombimati LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Kombimati sledeća strana