Nukleus profesionalne čistilice su dostupne u varijanti na baterije i varijanti sa benzinskim motorom za čišćenje u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Odlikuje ih čvrsta čelična konstrukcija i robusne mehaničke komande za dug vek eksploatacije. Mašine se isporučuju sa četkama pogodnim za sve tipove površina a na zahtev se mogu isporučiti sa čvršćim četkama za veoma zahtevno čišćenje. Sistem promene položaja vakum klapne omogućava usisavanje krupnih otpadaka ili finih čestica, kako ne bi dolazilo do gomilanja krupnih otpadaka ispod mašine. Paleta modela omogućava odabir prave mašine za svaki radni prostor kako bi se optimalnim ulaganjem postigla maksimalna brzina i ušteda.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Četkare Kombimati Čistilice Sredstva za čišćenje Pranje i čišćenje tvrdih podova - Čistilice O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
CIS 5B CIS 5B model na baterije namenjen srednje velikim površinama. Poseduje električni filter šejker, kontrolu podizanja bočne četke, regulaciju pritiska glavne četke, prenos dugotrajnim elastičnim kaiševima, veliki kolektor i antistatički dodatak.
CIS 5F CIS 5F je model kao prethodni izuzev što je filter šejker manuelni a napajanje, umesto baterijama, benzinskim motorom. Namenjen za upotrebu na otvorenom prostoru, nije limitiran kapacitetom baterija.
CIS 7F CET 43-18 DS je model kao prethodni izuzev što je filter šejker manuelni a napajanje, umesto baterijama, benzinskim motorom. Namenjen za upotrebu na otvorenom prostoru, nije limitiran kapacitetom baterija.
CIS 8 CIS 8 model na baterije namenjen velikim površinama. Poseduje veliku površinu filtriranja raspoređenu na pet filtera sa električnim filter šejkerom, kontrolu podizanja bočne četke, regulaciju pritiska glavne četke, prenos dugotrajnim elastičnim kaiševima, veliki kolektor i antistatički dodatak, automatski samostalni pogon. Idealno izbalansirane težine komponenti omogućavaju stabilnost i laku upravljivost.
CIS 7B CIS 7B model na baterije namenjen srednjim i velikim površinama. Poseduje električni filter šejker, kontrolu podizanja bočne četke, regulaciju pritiska glavne četke, prenos dugotrajnim elastičnim kaiševima, veliki kolektor i antistatički dodatak.
CIS 9 CIS 9 model na baterije namenjen vrlo velikim površinama. Poseduje veliku površinu filtriranja raspoređenu na šest filtera sa električnim filter šejkerom, kontrolu podizanja bočne četke, regulaciju pritiska glavne četke, prenos dugotrajnim elastičnim kaiševima, veliki kolektor i antistatički dodatak, automatski samostalni pogon. Idealno izbalansirane težine komponenti omogućavaju stabilnost i laku upravljivost. U ponudi je u dve varijante sa pogonom na baterije (CIS 9 B) i na benzinski motor (CIS 9 F).
CIS 9 plus CIS 9 plus model kao prethodni sa dodatkom za automatsko pražnjenje kolektora u kontejnere.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Čistilice LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci