NUKLEUS sredstva za čišćenje su nastala iz potrebe za rešavanjem prisutnih problema u domenu profesionalnog pranja i čišćenja u Srbiji. Bilo da su prisutna uvozna sredstva bila previše skupa ili preslaba da otklone zaprljanost koja se može kod nas sresti tamo gde je prisutno neredovno održavanje, ili dovoljno dobra da otklone zaprljanost ali pri tom previše agresivna po tretiranu površinu, nastojali smo da ponudimo adekvatan proizvod koji može otkloniti te probleme. Prema mišljenju sve većeg broja naših klijenata u tome smo i uspeli. Svi proizvodi su bazirani na naprednim Američkim formulacijama koje su modifikovane shodno zahtevima Srpskih profesionalaca. Tako da su NUKLEUS proizvodi potpuno nove formulacije, prilagođene Srpskom tržištu visokim kvalitetom, jer to nameću veoma zahtevni poslovi pranja koji se sreću kod nas i pristupačnom cenom koju zahteva postojeće ekonomsko okruženje. Stalnim kontaktom sa firmama koje se bave profesionalnim pranjem i čišćenjem u raznim segmentima, konstantno usavršavamo naše formulacije i kreiramo nove proizvode krojene prema potrebama profesionalaca.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Sredstva za čišćenje početna Sredstva za čišćenje O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK
SREDSTVA ZA PRANJE U INDUSTRIJI
ODMAŠĆIVANJE
FLOPER
Vrhunski koncentrovani, multifunkcionalan odmašćivač za pranje podova, zidova i svih zamašćenih površina u automehaničarskim radionicama industriji i slično. Floper se razblažuje vodom u zavisnosti od stepena zamašćenosti površina. Posebna kombinacija aktivnih komponenti omogućava, nakon razgradnje i uklanjanja masnoća, jednostavno spiranje vodom.
PRANJE PODOVA
FLOPER P
Jako koncentrovano praškasto sredstvo za pranje svih tipova tvrdih podova koji se mogu prati vodom, kao na primer industrijske hale, supermarketi i slično a podloge tipa epoksid, keramičke pločice, betonski podovi itd. Napredna formulacija namenjena za upotrebu u kombimatima, četkarama ili manuelno čišćenje. Lako uklanja klasična zaprljanja pri razblaženju vodom od 1:100 ili više.
DEOKSIDACIJA
ALUMAKS
Koncentrovano sredstvo za pranje i uklanjanje oksida sa površine aluminijuma. Idealno za pripremu aluminijuma pre postupka plastifikacije ili nekog drugog tipa površinske zaštite. Alumaks ne treba koristiti na površini aluminijuma koji je već podvrgnut nekom tipu površinske zaštite.
PRANJE SANITARIJA
SANI
Vrhunski koncentrovani proizvod za profesionalno pranje sanitarija. Sani je formulisan za brzo i efikasno uklanjanje kamenca, nečistoća u fugnama i zaprljanja koja se mogu zateći u sanitarnim prostorijama. U većini slučajeva je potrebno odabrano razblaženje proizvoda samo naprskati na površinu i nakon kratkog dejstva saprati vodom.
PRANJE STAKLA
LASER
Super koncentrat za profesionalno pranje svih staklenih površina. Izuzetno bogata 20x koncentrovana formulacija radi ekonomičnosti, namenjena onima koji imaju potrebe za redovno čišćenje velikih površina stakla. Nakon pranja ne ostavlja beli film a stakla dobijaju ekstra čist izgled dodatne refleksije.
PRANJE PODOVA
FLOPER T
Tečna varijanta prethodnog proizvoda.
PROUDLY MADE  IN SERBIA