Odabir kombimata za NUKLEUS program je baziran na iskustvima i zahtevima profesionalaca: jednostavno rukovanje, efikastnost i dug vek mašine. Radi lakšeg prepoznavanja gabarita i učinka različitih modela brojna oznaka pored naziva mašine se odnosi na širinu traga čišćenja u cm. Raznovrsnost i velika paleta modela omogućavaju odabir prave mašine za svaki radni prostor kako bi se optimalnim ulaganjem postigla maksimalna brzina i ušteda.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Četkare Kombimati Čistilice Sredstva za čišćenje Pranje i čišćenje tvrdih podova - Kombimati O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Dion 50 Dion 50 vrlo kompaktna mašina za čišćenje prostora kao što su supermarketi i sl. ali i dovoljno snažna za čišćenje većih prostora poput fabričkih hala do 1500 m2. Za razliku od prethodnog modela ima veći trag čišćenja-50cm. Kontrolni panel sa sigurnosnim sistemom prisutnosti operatera i indikatorom napunjenosti baterija. Automatsko doziranje brizganja tečnosti. U ponudi je u tri varijante, 220V (Dion 50 E), varijanta na baterije (Dion 50 BM) i varijanta na baterije sa sopstvenim pogonom (Dion 50 BTR).
Luks 50 Luks 50 je namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 1700 m2 Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati i mogućnost ugradnje, na zahtev,  prednjih i zadnjih svetala za precizno čišćenje u slabije osvetljenim prostorima. U ponudi je u tri varijante, 220V (Luks 50 E), varijanta na baterije (Luks 50 BM) i varijanta na baterije sa sopstvenim pogonom (Luks 50 BTR).
Luks 66 Luks 66 kao i prethodni model ali pored šireg traga čišćenja-66cm poseduje uz automatski pogon i automatsko podizanje četke.
Aris 45 Aris 45 je namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 2000 m2 Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuću četku. U ponudi je u tri varijante, 220V (Aris 45 E), varijanta na baterije (Aris 45 BM) i varijanta na baterije sa sopstvenim pogonom (Aris 45 BTR).
Luks 55 Luks 55 model kao prethodni ali sa širim tragom čišćenja-55cm. U ponudi je u dve varijante, na baterije (Luks 55 BM) i varijanta na baterije sa sopstvenim pogonom (Luks 55 BTR).
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Kombimati sledeća strana