Čišćenje i dezinfikovanje javnih sanitarnih prostorija je važan problem u svetu, za koji je potrebno optimalno rešenje. Čišćenje podrazumeva uklanjanje vidljive prljavštine sa svih površina a dezinfikovanje uklanjanje ne samo vidljive prljavštine, već i nevidljivih elemenata kao što su bakterije, koje mogu biti prenosioci bolesti. Ovo znači da i kada se dobro očiste, potpuno čiste sanitarne prostorije treba periodično dezinfikovati. NUKLEUS sanitarni program pruža nove sisteme za čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija bilo kojih dimenzija. Korišćenjem specijalno dizajniranih mašina, umesto manuelnog rada, javne sanitarne prostorije se u potpunosti očiste i dezinfikuju za veoma kratko vreme uz odlične i zagarantovane rezultate. Konačno je moguće dostići veći nivo higijene u javnim toaletima, povećati produktivnost i postići veće zadovoljstvo ljudi koji se bave čišćenjem. Sani sistem se sastoji u korišćenju jedinstvene mašine pomoću koje se prskaju sve površine hemijskim rastvorom, ispiraju nakon nekoliko minuta i usisava se sva zaostala tečnost sa poda tako da prostorija ostaje čista, dezinfikovana i suva. Ovaj sistem je prikladan za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija malih i srednjih dimenzija. Naš Italijanski partner je razvio i patentirao revolucionarni sistem za čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija, pomoću pene, ispiranjem svih površina i usisavanjem poda i to sa jednom mašinom. Pena obezbeđuje produženo dejstvo hemikalija na prljavštinu i bakterije pa je shodno tome idealna za mnoga mesta koja zahtevaju intezivno dejstvo čišćenja.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Ekstraktori Ekstraktori sa četkom Profesionalni kompleti Čišćenje suvom penom Čišćenje i dezinfekcija sanitarija Dodaci Sredstva za čišćenje Čišćenje tepiha, mebla i sanitarija - Čišćenje i dezinfekcija sanitarija O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Sani 30 B
Sani 15 Sani 15 je mašina za čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija do 200 m2. Njena funkcija se sastoji od prskanja hemijskog rastvora, ispiranja i usisavanja. Sa Sani mašinom javne sanitarne prostorije se vrlo brzo u potpunosti mogu očistiti, dezinfikovati, suve su za veoma kratko vreme i lepo mirišu. Pri tom je operacija čišćenja veoma jednostavna a radnik ne dolazi u kontakt sa površinama koje se čiste. Mašina se koristi odmah i ne zahteva posebnu obuku operatera. Mala je i lagana, lako se može odložiti ili preneti sa jednog mesta na drugo. Upotrebom dodataka, može se koristiti i kao injekciono-ekstrakciona mašina za čišćenje tepiha i tapaciranog nameštaja.
Sani 30 B je nova mašina sa napajanjem na baterije za čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija.  Pošto radi na baterije, mašina je jako pokretljiva i može se lako koristiti na bilo kom mestu, bez nelagodnosti koju stvara kabl električne struje. Idealna je za bolnice, škole, univerzitete, fabrike i druga mesta gde rad bez električnog kabla predstavlja veliku prednost. Ugrađeni punjač baterija omogućava da se mašina dopuni tako što se jednostavno priključi na utičnicu za struju.
Sani 30 Sani 30 je mašina za čišćenje i dezinfekciju javnih sanitarnih prostorija srednje veličine. Kao i prethodna samo sa većim rezervoarima i autonomijom, njena funkcija se sastoji od prskanja hemijskog rastvora, ispiranja i usisavanja. Sa Sani mašinom javne sanitarne prostorije se vrlo brzo u potpunosti mogu očistiti, dezinfikovati, suve su za veoma kratko vreme i lepo mirišu a uz to operacija čišćenja je veoma efikasna a i prijatna. Hemija dejstvuje i na teško pristupačnim delovima sanitarija koje je ručno teško ili nemoguće očistiti. Mašina se koristi odmah i ne zahteva specijalnu obuku operatera. Mala je i lagana, lako se može odložiti ili preneti sa jednog mesta na drugo. Upotrebom dodataka, može se koristiti i kao injekciono-ekstrakciona mašina za čišćenje tepiha i tapaciranog nameštaja.
Sani 15 P
Sani 15 P je najmanji model iz ponude uređaja koji rade sistemom pena- spiranje-sušenje, patentiranim od strane našeg ino-partnera. Ovaj sistem omogućava brzo i lako bezkontaktno pranje penom sanitarija i prostorija prekrivenih pločicama. Pored navedenog, ovaj uređaj se primenom opcionih dodataka može koristiti i za suvo pranje mebla, unutrašnjosti automobila i tepiha.
Sani 70 P Sani 70 P je najveći model iz ponude uređaja koji rade sistemom pena- spiranje-sušenje Za razliku od prethodnog modela poseduje veće rezervoare. Namenjen je čišćenju izuzetno velikih sanitarnih površina. Primenom opcionih dodataka može se koristiti i za suvo pranje mebla, unutrašnjosti automobila i tepiha.
Sani 30 P Sani 30 P je srednji po veličini model iz ponude uređaja koji rade sistemom pena-spiranje-sušenje. Za razliku od prethodnog modela poseduje veće rezervoare i mnogo snažniju PumpTec klipnu pumpu a samim tim brže čišćenje većih površina. Primenom opcionih dodataka može se koristiti i za suvo pranje mebla, unutrašnjosti automobila i tepiha.
Sani VPS Sani VPS je inovativna mašina, na električnu struju, koja u kontinuitetu može da prska penu i ispira. Voda koja se koristi za penu i ispiranje uzima se direktno iz vodovodne mreže, tako da mašina ima gotovo neograničenu autonomiju. Čista hemikalija se drži u posebnom rezervoaru, zapremine do 20 litara i mašina je automatski koristi u kontrolisanoj količini. Sani Penomat je namenjena za čišćenje svih površina gde postoje odvodi pa nije potrebno usisavanje kao na primer: objekti sa tuševima, saune, bazeni, kampovi.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Čišćenje i dezinfekcija sanitarija Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci
Prskanje hemije
Dejstvo hemije
Spiranje
Usisavanje
LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5