Lola PL Lola PL je mašina sa ekstrakcijom pene koja se kači na spoljni dovod komprimovanog vazduha. Specijalna suva pena se poprska po površini koja se čisti, dobro istrlja četkom a potom samo usisa ili uradi ekstrakcija. Gustina pene se može podešavati. Lola PL može da radi i kao injekciono- ekstrakciona mašina. Njen sistem moćnog vakuma omogućava da se ukloni maksimalna količina prljavštine. Navedenim načinom čišćenja se postiže najkraće vreme sušenja. Lola PL se može koristiti i sa dodatkom električnom četkom EXT27BR, da bi se postigli bolji rezultati čišćenja i to zahvaljujući mehaničkom dejstvu cilindrične četke. Idealna za Autoperionice.
Na površinama tepiha i mebla koje se čiste na licu mesta i koje se moraju koristiti odmah nakon čišćenja, može se koristiti pena umesto rastvora vode i hemikalije. Zahvaljujući SUVOJ PENI, dostupnoj na specifičnim modelima moguće je čišćenje površina tepiha i mebla penom. Suva pena se nabaci na površinu, očetka i usisa nakon nekoliko sekundi. Za razliku od klasičnog rastvora vode i deterdženta, suva pena ne prodire u potku tepiha, već deluje samo na vlakna, tamo gde i ima najviše prljavštine. Sistemom  ekstrakcije pene postiže se odlično čišćenje i jako kratko vreme sušenja. Da bi se dobila specijalna suva pena, hemijski rastvor se meša sa komprimiranim vazduhom, koji se dobija pomoću namenjenog kompresora za vazduh.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Ekstraktori Ekstraktori sa četkom Profesionalni kompleti Čišćenje suvom penom Čišćenje i dezinfekcija sanitarija Dodaci Sredstva za čišćenje Čišćenje tepiha, mebla i sanitarija - Čišćenje suvom penom O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Lola Hot P Lola Hot P je mašina kao prethodna ali, zahvaljujući patentiranom sistemu, Lola Hot P može da nabaci, na površinu koja se čisti, toplu suvu penu. Topla pena je efikasnija od pene koja ima sobnu temperaturu a postiže se još kraće vreme sušenja. Pena se odmah zagreva čim se mašina uključi a gustina pene se može podešavati.
Lola P Lola P je mašina sa ekstrakcijom pene koja ima unutrašnji kompresor. Specijalna suva pena se poprska po površini koja se čisti, tepih ili tapacirani nameštaj. Gustina pene se može podešavati. Lola P može i da radi kao injekciono-ekstrakciona mašina. Njen sistem moćnog vakuma omogućava da se ukloni maksimalna količina prljavštine sa tepiha i tapaciranog nameštaja  a postiže se i najkraće moguće vreme sušenja. Pored čišćenja tepiha i mebla u stanovima - na terenu Lola P je pravljena da može prolaziti između autobuskih sedišta. Ta karakteristika kao i brz rad i kratko vreme sušenja, čine je idealnom za čišćenje unutrašnjosti autobusa. Ove mašine koriste i železnice Italije i Španije.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Čišćenje suvom penom Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5