Luna Luna je kompaktna mašina sa valjkastom četkom, napravljena za profesionalno čišćenje relativno manjih površina tepiha i tvrdih podova. Specijalan uređaj omogućava da se izvrši prebacivanje sa čišćenja tepiha na čišćenje tvrdih podova jednostavnim okretanjem preklopnika. Rotirajuća četka, koja ima automatsko podešavanje pritiska, može detaljno da čisti i veoma zaprljani tepih. Mala širina (samo 29 cm) omogućava njeno korišćenje i u veoma uskim prostorijama. Protok vode se može podešavati  i njime se uspostavlja čišćenje u održavanju ili dubinsko čišćenje. Mašina se isporučuje sa dodatkom EXT10 za čišćenje mebla. Luna je namenjena i za rentiranje privatnim licima baš zbog svoje snage i lake upotrebe. Zbog svojih profesionalnih karakteristika izuzetno je prikladna za firme koje se bave čišćenjem na terenu.
NUKLEUS Ekstraktori sa četkom poseduju jedinicu za čišćenje ispod tela mašine. Operater pomera mašinu po površini tepiha, čisteći paralelne pruge tepiha, uz mnogo veći učinak gledano na kvadratne metre koji se očiste za jedan sat. Za čišćenje teško dostupnih površina mogu se koristiti dodaci.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Ekstraktori Ekstraktori sa četkom Profesionalni kompleti Čišćenje suvom penom Čišćenje i dezinfekcija sanitarija Dodaci Sredstva za čišćenje Čišćenje tepiha, mebla i sanitarija - Ekstraktori sa četkom O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Elit 50 Elit 50 je kompaktna mašina sa valjkastom četkom za pranje tepiha i tvrdih podova. Pere, četka i suši traku tepiha širine 50 cm, manuelnim pogonom napred i čisti do 500 m2 za jedan sat. Zahvaljujući trostepenom motoru koji ima super vakum tepih se veoma efikasno suši. Elit 50 je veoma tiha mašina i radi sa samo 60 decibela. Moguće je podešavanje pritiska četke i glave usisnika prema tipu tepiha. Može se regulisati protok vode kako bi se radilo čišćenje pri održavanju sa malo vlage ili uspostavilo dubinsko čišćenje. Elit 50 se može isporučiti sa opcionom H1.8KW jedinicom za instant toplu vodu. Ukoliko se opremi patentiranim HEMIX50 sistemom moguće je izvršiti automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje i ispiranje. Opcioni dodatak SQ72E omogućava čišćenje tvrdih podova. Na raspolaganju je i, kao dodatak, četka posebno namenjena čišćenju tvrdih podova.
Elit 50 B Elit 50 B je kompaktna mašina sa napajenjem na baterije za čišćenje velikih površina tepiha. Pere, četka i suši  50cm široku traku tepiha kretanjem napred. Bez električnog kabla, lako je raditi po velikim površinama, na primer hotelima, šoping centrima, aerodromima, prostorijama za sastanke. Elit 50 B je veoma tiha mašina jer radi sa samo 60 decibela. Moguće je podešavanje pritiska četke i glave usisnika prema tipu tepiha. Može se regulisati protok vode kako bi se radilo čišćenje pri održavanju sa malo vlage ili uspostavilo dubinsko čišćenje. Ukoliko se opremi patentiranim HEMIX50 sistemom, moguće je izvršiti automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje i ispiranje. Opcioni dodatak SQ72E omogućava čišćenje tvrdih podova. Na raspolaganju je i ekstra četka posebno namenjena čišćenju tvrdih podova.
Elit 70 Elit 70 je mašina sa sopstvenim pogonom namenjena čišćenju veoma velikih površina tepiha. Pere, četka i suši traku tepiha širine 50 cm kretanjem napred uz podešavanje brzine i čisti do 600 m2 za jedan sat. Diferencijal pogonskog motora omogućava okretanje mašine bez napora, dobro manevrisanje na uskim površinama kao što su, na primer, hodnici. Trostepeni moćni vakum motori izuzetno efikasno suše tepih. Moguće je podešavanje pritiska četke i glave usisnika prema tipu tepiha. Može se regulisati protok vode kako bi se radilo čišćenje pri održavanju sa malo vlage ili uspostavilo dubinsko čišćenje. Elit 70 se može isporučiti sa opcionom H1.8KW jedinicom za instant toplu vodu. Ukoliko se opremi patentiranim HEMIX50 sistemom, moguće je izvršiti automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje i ispiranje.
Luna Maxi Luna Maxi je kompaktna mašina za čišćenje tepiha, u prostorima srednje velikih dimenzija, sa nekoliko novih karakteristika. Sa njom je moguće savršeno očistiti prugu od 40 cm tepiha u jednom prolazu i to zahvaljujući dvema kontra-rotirajućim četkama koje uklanjaju prljavštinu sa osnove vlakana tepiha. Protok vode se može podešavati za čišćenje u održavanju ili dubinsko čišćenje. Sistem super vakuma omogućava odlično uklanjanje prljavštine i najkraće vreme sušenja. Sa samo 60 decibela buke, moguće je raditi bez uznemiravanja okoline. Patentirani 'klik' sistem omogućava izuzetno lako manevrisanje tako da se može satima raditi bez nekog napora. Sa ovom mašinom moguće je obavljati dubinsko pred-četkanje  tepiha pre čišćenja ekstrakcijom što je posebno korisno za veoma zaprljane površine tepiha. Sa Luna Maxi sve se može uraditi samo sa jednom mašinom.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Ekstraktori sa četkom Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5