NUKLEUS sredstva za čišćenje su nastala iz potrebe za rešavanjem prisutnih problema u domenu profesionalnog pranja i čišćenja u Srbiji. Bilo da su prisutna uvozna sredstva bila previše skupa ili preslaba da otklone zaprljanost koja se može kod nas sresti tamo gde je prisutno neredovno održavanje, ili dovoljno dobra da otklone zaprljanost ali pri tom previše agresivna po tretiranu površinu, nastojali smo da ponudimo adekvatan proizvod koji može otkloniti te probleme. Prema mišljenju sve većeg broja naših klijenata u tome smo i uspeli. Svi proizvodi su bazirani na naprednim Američkim formulacijama koje su modifikovane shodno zahtevima Srpskih profesionalaca. Tako da su NUKLEUS proizvodi potpuno nove formulacije, prilagođene Srpskom tržištu visokim kvalitetom, jer to nameću veoma zahtevni poslovi pranja koji se sreću kod nas i pristupačnom cenom koju zahteva postojeće ekonomsko okruženje. Stalnim kontaktom sa firmama koje se bave profesionalnim pranjem i čišćenjem u raznim segmentima, konstantno usavršavamo naše formulacije i kreiramo nove proizvode krojene prema potrebama profesionalaca.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Sredstva za čišćenje početna Sredstva za čišćenje O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK
SREDSTVA ZA AUTOPERIONICE
PRANJE VOZILA
BEZKONTAKTNI BT10
Vrhunski koncentrovani, multifunkcionalan tečni deterdžent za profesionalno bezkontaktno pranje vozila u autoperionicama, samoposluživanju i automatskim autoperionicama. BT10 prodire, razgrađuje i odvaja film prljavštine sa vozila bez potrebe za trljanjem sunđerom ili četkama. Proizvodi atraktivnu penu i ostavlja prijatan miris širom pozicije za pranje. Može se koristiti u jačoj koncentraciji za pranje motora, felni i sl. Jednak ili bolji od prisutnih uvoznih proizvoda, cenom prilagođen domaćem tržištu, BT10 je već provereni izbor sve većeg broja autoperionica u Srbiji.
DODATNA SREDSTVA
SILER VOSAK
Jako koncentrovano penušavo sredstvo za sjaj, zaštitu i ubrzano sušenje vozila. Napredna formulacija, bez silikona, štiti auto lak od UV zraka i atmosferalija, obezbeđuje visoki sjaj i zaštitni film koji ne ostavlja umazana stakla. Proizvodi atraktivnu penu koja se lako spira i daje brzo slivanje vode sa površine vozila. Koncentrovan radi ekonomičnosti, 1 litar koncentrata daje 100 litara rastvora spremnog za upotrebu.
DODATNA SREDSTVA
FELMAKS
Sredstvo za bezkontaktno pranje točkova. Brzo prodire kroz tvrdokornu prljavštinu na točkovima i čini da felne, naplatci i gume dobiju osvežen - kao nov - izgled. Poseduje snažno dejstvo a ipak ne šteti površinu točkova. Idealno za autoperionice, i pripremu pred ulazak na četke u automatskim autoperionicama.
DODATNA SREDSTVA
PERMOTO
Vrhunski proizvod za pranje motora putničkih vozila. Specijalna kombinacija površinski aktivnih komponenti i posebnih razređivača brzo razgrađuje masnoće i lako se spira. Glavna odlika ove posebno osmišljene formulacije je da daje sjaj aluminijumskim delovima motora za osvežen - kao nov - izgled opranog motora. Permoto je bezbedan za creva i plastične delove motora.
DODATNA SREDSTVA
PERMOTO HD
Snažni odmašćivač za pranje motora teretnih vozila, traktora i slično gde su prisutne jake masnoće. Kombinacija razređivača i aktivatora sa samo jednim dejstvom da rastvara i uklanja mašinske masnoće i zaprljanja koja se javljaju u odeljcima motora teretnih vozila. Permoto HD je bezbedan za creva i plastične delove motora.
Sredstva za čišćenje sledeća strana PROUDLY MADE  IN SERBIA